Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић примио предсједника Општине Андријевица Срђана Машовића: Честитам на посвећености развоју, тај приступ увијек има подршку Владе

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је грађанима Андријевице, одборницима у Скупштини општине и локалном руководству сјутрашњи Дан општине уз поруку да ће континуирана посвећеност развоју и одлучност у спровођењу развојних политика, поготово у Сјеверном региону, каквој свједочимо у овој општини, увијек заврјеђивати подршку и Владе и премијера лично.

Премијер је поводом сјутрашњег празника примио предсједника Општине Андријевица Срђана Машовића и његовог првог сарадника Миодрага Ивановића.

Руководство Андријевице је подробно информисало предсједника Владе о пројектима који су успјешно окончани и који су у току при чему је посебно било ријечи о бројним активностима локалне самоуправе на валоризацији туристичких и пољопривредних ресурса. У том смислу предсједник Марковић је исказао пуну подршку Владе даљем обогаћивању понуде Парка природе „Комови“ и завршетку пројекта Куће воћа као и на радовима на унапређењу локалне инфраструктуре.

Подсјећајући на прошлогодишњи састанак на којем је Општина Андријевица истакнута као примјер одговорног односа предсједник Владе је исказао задовољство чињеницом да је од тада у Општини регистрован даљи напредак и стварање нове вриједности у туризму, пољопривреди и коришћењу енергетског потенцијала путем малих хидроелектрана од чега бенефит имају и општина и њени грађани.

На састанку је било ријечи о више развојних и инфраструктурних пројеката који би требало да допринесу даљем унапређењу туристичке понуде Андријевице и њеном бољом инфраструктурном повезаношћу.

Премијер Марковић је са задовољством прихватио позив предсједника Општине Машовића да ускоро посјети Андријевицу и на лицу мјеста се увјери у остварени напредак.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?