Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар унутрашњих послова ненајављено на Дебелом Бријегу: Питао сам туристе, рекли су ми да су наши гранични полицајци професионални и љубазни

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић данас је ненајављено обишао путни гранични прелаз Дебели Бријег са Републиком Хрватском и том приликом разговарао са нашим граничним полицајцима и туристима са намјером да добије информације из прве руке о протоку саобраћаја на граници у шпицу туристичке сезоне.

„Данас сам имао ненајављен обилазак Граничног прелаза Дебели Бријег према Хрватској и увјерио сам се да службеници Граничне полиције раде свој посао професионално, са пуно воље и са изузетном љубазношћу“ – рекао је министар додајући да су то потврдили и туристи са којима је разговарао на граничном прелазу.

„То је веома важно јер су гранични полицајци први са којима се сусрећу туристи који ће посјетити нашу земљу и боравити у њој. Исказују исте квалификације у односу на рад наших полицијских службеника: кажу да су максимално професионални, да су љубазни“- рекао је министар.

Том приликом је исказао признање полицајцима који раде на високој температури у отежаним условима. „Али то ништа не утиче да они свој посао раде професиојално и љубазно и са пуно воље да покажу да Црна Гора жели да туристима искаже гостопримство“ – рекао је министар.

Безбједност Црне Горе је чињеница коју туристи посебно истичу као разлог избора наше земље као дестинације за одмор – казао је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић након разговора са њима.

„Број путника који су прешли Гранични прелаз Дебели Бријег у првих шест мјесеци ове године је за 20.000 већи него у првих шест мјесеци 2018. Питао сам туристе: зашто долазе у Црну Гору. Рекли су ми да је један од разлога што је Црна Гора након уласка у НАТО изузетно безбједна дестинација и да они желе да свој годишњи одмор проведу тамо гдје се осјећају безбједно и сигурно. А Црна Гора јесте безбједна и сигурна дестинација“ – казао је министар.

Заједно са министром Гранични прелаз Дебели Бријег посјетио је и помоћник директора Управе полиције за сектор Граничне полиције Веско Дамјановић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?