Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић на округлом столу: „Сарадња Владе и невладиних организација у процесу приступања ЕУ“

Премијер Душко Марковић отвориће и учествовати на округлом столу на тему „Сарадња Владе и невладиних организација у процесу приступања ЕУ“ који организује Генерални секретаријат Владе у складу са опредјелјенјем Владе да на транспарентан и инклузиван начин води преговоре о приступању Црне Горе ЕУ.

Округли сто ће се одржати у понедјељак, 22. јула 2019. у Хотелу ЦентреВилле у Подгорици, са почетком у 9.30 сати, а у уводном дијелу, у име невладиних организација, обратиће се извршна директорица Центра за развој невладиних организација, Ана Новаковић.

Округлом столу ће присуствовати потпредсједници Владе Милутин Симовић и Зоран Пажин, министарка јавне управе Сузана Прибиловић и главни преговарач Александар Дрљевић.

Скуп ће бити посвећен разматрању остварених резултата и изазова на пољу сарадње Владе и невладиних организација, у контексту процеса приступања ЕУ и недавно објављеног Извјештаја ЕК о Црној Гори за 2019. годину.

Округли сто се организује у оквиру пројекта ЕУ4МЕ који финансира Европска унија, а спроводи УНДП. 

Позивамо медије да испрате догађај.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?