Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић отворио у Горњој Буковици нови погон фабрике воде „Дива“: Влада ће дати снажан подстицај реализацији планова за развој Шавника

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић пустио је у Горњој Буковици код Шавника у рад нови погон фабрике дурмиторске изворске воде „Дива“ и том приликом поручио: „Данас смо присуствовали и отварању новог погона фабрике „Дива“, вриједности три милиона еура са новим производним програмом, који ће бити присутан не само на домаћем већ и на међународном тржишту и десетак нових запослених Шавничана. Вјерујем да кроз данашњи састанак и дефинисане приоритете на неким крупним капиталним пројектима Шавник ће наставити овакав темпо развоја“.

У новом погону инсталирана је најмодернија опрема њемачког произвођача Кронес, чији је капацитет 12 000 боца на сат. У погон је уложено око три милиона еура, пуниће се природна изворска вода, нискоминерална газирана вода и вода са различитим укусима.

Премијер Марковић је искористио прилику да честита предсједнику Општине Шавник Мијомиру Вујачићу и њеним грађанима Дан Општине и са задовољством закључио да је у Шавнику покренут низ активности које подржавају развој града у циљу квалитетнијег и бољег живота свих грађана. 

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?