Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Расписан позив за достављање понуда за реконструкцију пута Рожаје-Шпиљани и Подгорица-Даниловград, вриједност пројекта 40 милиона еура

У складу са опредјелјенјем да јачање инфраструктуре, као кључни предуслов развоја, буде једна од приоритетних политика, Владе Црне Горе наставља даље да унапрјеђује путеве у држави.

Управа за саобраћај, у оквиру пројекта Реконструкција магистралних путева, расписала је позив за достављање понуда за извођење радова на рехабилитацији и побољшању дионице пута М2 Рожаје-Шпиљани и дионице пута М18 Подгорица-Даниловград, гдје је планирана изградња булевара са четири траке. Вриједност пројекта је 40 милиона еура, а финансира се из средстава зајма Европске банке за обнову и развој (ЕБРД).

Реконструкцијом ових путева значајно ће се побољшати безбједност саобраћаја али ће се добити и шансе за развој бизниса што ће у крајњем допринијети већем квалитету живота грађана.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?