Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Плужине: Снажан развој Сјевера за бољи живот грађана

Објављено: 03.08.2019. 23:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је 4. август - Дан општине Плужине предсједнику општине Мијушку Бајагићу, предсједнику Скупштине општине Петру Митрићу, одборницима у локалном парламенту и грађанима.

„Снажан развој Сјевера кроз прошлогодишња улагања од 340 милиона еура и још амбициознији планови у овој години, значиће подизање квалитета живота грађана, нова радна мјеста и отварање перспектива за младе људе“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Могућности валоризације развојних потенцијала, како се додаје, ослоњене су и на визију општинског руководства које препознаје потребе становништва и његовог просперитета. У том погледу, и врата Владе су широко отворена за све иницијативе које за циљ имају бољи животни стандард наших грађана. 

„Увјерен сам да у сарадњи и комуникацији можемо дати подстрек убрзанијем развоју општине Плужине и цијелог дурмиторског краја“, пише у честитки премијера Душка Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?