Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе Милутин Симовић: Војска на Сињајевини ради само оно што може бити од користи грађанима

Наводна моја изјава да ће војни полигон нанијети ненадокнадиву штету Сињајевини само је један од бројих примјера лажних вијести којима свједочимо на медијској сцени.

Пажљиво и одговорно приступам свакој теми и разговору са сваким човјеком. То знају сви који су били у контакту са мном, а свакодневно сам у контакту с бројним грађанима широм Црне Горе.

Конкретно, са сточарима који издижу на Сињајевину укључујући и сточаре из Бјелопавлића имао сам комуникацију 2002. године када смо разговарали, договорили и заједно реализовали пројекат реконструкције пута од Штитарице до цркве Ружица.

Тада смо се и заједно радовали успјешној реализацији.

Сада са задовољством могу да констатујем да МИнистарство одбране и Војска Црне Горе улажу значајне напоре у одржавање и реконструкцију бројних планинских путева и на Сињајевини и другим планинама.

Влада кроз бројне друге програме у сусрет потребама и иницијативама мјештана гради и реконструише бројне путеве у руралним подручјима широм земље.

Дакле, Војска на Сињајевини ради само оно што може бити од користи грађанима и доприноси да се изградњом инфраструктуре приближи планина не само мјештанима већ свим грађанима Црне Горе и туристима који би да посјете Сињајевину и бројне друге прелијепе планине.

Милутин Симовић, потпредсједник Владе Црне Горе и министар пољопривреде и руралног развоја
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?