Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Почела изградња електроенергетске инфраструктуре за ски комплексе Цмиљача и Жарски

Објављено: 12.08.2019. 20:00 Аутор: Управа јавних радова
Изградња електроенергетске инфраструктуре за потребе напајања будућих жичара у оквиру ски комплекса Цмиљача и Жарски почела је припремом за постављање трафостанице 35/10 на локацији Мајсторовина у Бијелом Пољу.

Припремни радови обухватају грађевинске и занатске послове, у циљу изградње конструкције за будућу електроенергетску опрему. 

UJR

Вриједност ове инвестиције, коју ће Влада Црне Горе финансирати кроз капитални буџет, износи више од 1,18 милиона еура, а извођач се уговором обавезао да радове заврши у року од шест мјесеци од увођења у посао, односно почетком наредне године. 

Пројекат представља дио активности које Влада у континуитету реализује у циљу валоризације туристичких потенцијала сјевера државе. За скијалишта Цмиљача и Жарски је већ раније уговорена монтажа жичара, а процијењена вриједност комплетних инвестиција на ова два локалитета је више од 52 милиона еура.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?