Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Уговорена санација пута Хан Гаранчића – Опасаница, вриједности близу 430 хиљада еура

Објављено: 21.08.2019. 16:56 Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Влада Црне Горе опредијелила је близу 430 хиљада еура у Капиталном буџету за санацију локалног пута Хан Гаранчића – Опасаница у Подгорици, а Управа јавних радова уговорила је извођење радова. 

Подгоричко грађевинско предузеће „Авио петрол“, које је у току поступка јавне набавке изабрано као најповољнији понуђач, обавезало се да радове заврши у року од три мјесеца од дана увођења у посао.

Пројектом је предвиђена реконструкција пута у дужини од око пола километра са изградњом система за одвод атмосферских вода, постављање саобраћајне сигнализације, подизање нових и санација постојећих потпорних зидова висине три до пет метара. Планирана је и изградња бетонских зидова, у циљу регулације и уређења корита ријеке Опасанице и њене притоке –потока, у дужини близу 100 метара.

Реализацијом овог пројекта у значајној мјери ће бити повећана безбједност свих учесника у саобраћају, уз истовремено омогућавање квалитетне путне повезаности на подручју Хана Гаранчића и Опасанице.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?