Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић са руководством Жабљака: Улажемо у инфраструктуру као кључни предуслов за развој

Објављено: 13.09.2019. 18:11 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Влада Црне Горе посвећена је стварању услова за бржи развој Жабљака и у том контексту до сада је уложено више милиона еура у локалну инфраструктуру као кључни предуслов за стварање нових вриједности и бољи живот грађана, казао је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић на састанку са челницима општине Жабљак.

Премијер је честитао предстојећи Дан општине грађанима, локалном руководству и одборницима и изразио наду да ће Жабљак, уз подршку Владе, обезбиједити услове за реализацију значајних развојних пројеката и нове инвестиције.

„На тај начин ћемо добити нова радна мјеста, нову и квалитетнију туристичку понуду од које ће бенефит имати не само Жабљак већ и цијела Црна Гора“, рекао је премијер Марковић.

Предсједник општине Жабљак Веселин Вукићевић, предсједник Скупштине општине Видоје Томчић и потпредсједник општине Василије Јакшић информисали су о реализацији инфраструктурних пројеката, указали на изазове и изразили наду да ће их успјешно ријешити кроз сарадњу са Владом.

На састанку је разговарано и о унапређењу скијашке инфраструктуре уз поштовање међународних обавеза по питању заштите животне средине.

Предсједник жабљачке општине казао је и да је љетња туристичка сезона била изузетно успјешна, да очекује добру постсезону и да ће локалне службе убрзо почети припрему зимске туристичке сезоне.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?