Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Мјештани Бршна и Драговољића добили воду и започета изградња водовода у Пилатовцима

Објављено: 14.09.2019. 22:16 Аутор: КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Потпредсједник Владе Милутин Симовић и предсједник општине Никшић Веселин Грбовић са сарадницима и бројним мјештанима обиљежили су завршетак радова и пуштање у рад водовода на Бршну и у Драговољићима у општини Никшић. 

Потпредсједник Симовић је изразио задовољство због чињенице да су испуњена обећања и да су радови завршени прије рока. Истакао је и да се одговорним партнерством локалне самоуправе, јавних предузећа, Владе и мјештана све може реализовати. 

У селу Кленак, у Бањанима, уз присуство бројних мјештана и представника УБНОР-а, обиљежен је завршетак реконструкције спомен чесме, која је реализована уз подршку Владе.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Потпредсједник Симовић је том приликом нагласио да је ”ово прилика, али и обавеза свих нас, да искажемо поштовање и захвалност за 24 пала борца са подручја Кленка и Сомине” у антифашистичкој борби у ИИ свјетском рату.

У наставку посјете Никшићу, са мјештанима Пилатоваца обиљежен је почетак изградње локалног водовода дужине 19 км којим ће бити ријешено водоснабдијевање у овом дијелу МЗ Враћеновићи.

У посљедње три године Влада, локалне самоуправе и локална предузећа уложила су 2,7 милиона еура у водоснабдијевање у руралном подручју Никшића. Вриједност инвестиција само у водоводе на Бршну, Драговољићима и Пилатовцима износи 1,3 милиона еура.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?