Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић поручио Никшићанима поводом Дана општине: Честитам у име заједничких прегнућа и синергије којој се гради нови квалитет живота у Никшићу и цијелој Црној Гори

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима Никшића, одборницима у Скупштини општине и локалном руководству Дан Општине наводећи да то чини и у име заједничких прегнућа и синергије којој се гради нови квалитет живота у Никшићу и цијелој Црној Гори.

„Никшић је општина која прати Владине стратешке развојне политике усмјерене на свеукупан развој земље и побољшање квалитета живота њених грађана. У вашем граду већ данас видимо динамичан економски развој и успјех инвестиција – како државних тако и оних које долазе из приватног сектора. Држава кроз своје капиталне пројекте улаже десетине милиона еура у више сектора, а у наредном периоду само у путну инфраструктуру Никшића уложићемо преко 50 милиона“ – стоји у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној предсједнику Општине Никшић Веселину Грбовићу и предсједнику Скупштине општине Радивоју Никчевићу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?