Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић са руководством Рожаја: Пројекти вриједни 25 милиона еура обезбиједиће квалитетнији живот

Објављено: 29.09.2019. 16:00 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Капитални пројекти у Рожајама, вриједни око 25 милиона еура, обезбиједиће квалитетнији живот грађанима али и услове за снажније покретање бизниса у овој општини, казао је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић на састанку са представницима општине Рожаје.

На састанку са предсједником Општине Ејупом Нурковићем, предсједником СО Алмиром Авдићем и секретаром за планирање и уређење простора Русмиром Џуџевићем, премијер Марковић је честитао предстојећи Дан општине и исказао задовољство добром динамиком реализације започетих пројеката – водовода, градске тржнице, пута Рожаје – Штедим, вртића, уређења рјечног корита Ибра и изградње градских улица.

Заједнички је констатован значај изградње ски центра Хајла – Штедим и оцијењено да ће оно бити генератор привредног развоја Рожаја.

„Желимо да захвалимо на посвећености Владе Сјеверу. Влада даје допринос и јак акценат развоју Сјевера“, казао је предсједник СО Рожаје.

На састанку је разговарано и о начинима за даље јачање стабилности локалних јавних финансија, рационализацији јавне управе и повећању њене ефикасности као и о другим предусловима важним за привлачење инвестиција и отварање нових радних мјеста.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?