Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

За снажење инфраструктуре на Сјеверу Влада издваја још око 3,8 милиона еура

Влада Црне Горе континурано улаже у јачање инфраструктуре, посебно на сјеверу Црне Горе, како би стварањем бољих услова, подстакла инвестиције али и бољи живот грађана.

Управа јавних радова је уговорила другу фазу реконструкције пута Плав – Војно село – Гусиње, вриједну 3,5 милиона еура, а радове ће изводити барско предузеће “Путеви Бар”. Рок за завршетак радова је 18 мјесеци од увођења “Путева Бар” у посао.

На овом путном правцу, у дужини од 1,2 километра, у току је прва фаза санације, за коју је опредијељено 850.000 еура. Заједно са завршном фазом, модернизацијом ће бити обухваћено око 10 километара тог пута. 

Такође, барско предузеће ће у Плаву ускоро почети и реконструкцију Рибарске улице, за коју ће из Капиталног буџета бити издвојено 300.000 еура, а предвиђени рок завршетка радова је 70 дана од увођења извођача у посао.

На овнову уговора са подгоричком “Асфалт бетон градњом”, радови ће бити настављени у рожајском насељу Буковица, гдје предстоји друга фаза изградње спортско-рекреативног игралишта. Инвестиција износи близу 34 хиљаде еура, а рок за завршетак посла је 30 дана од увођења извођача у посао.

“Асфалт бетон градњи” је додијељено и асфалтирање пута у петњичком насељу Годочеље, у вриједности од 25 хиљада еура и роком од 25 дана од увођења у посао. 

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?