Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић на свечаности и састанку са градитељима Аутопута: Честитам спајање „Морачице“, Задовољан сам радовима, убудуће очекујем још већу пажњу, концентрацију и ефикасност

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић састао се данас са руководством и водећим инжењерима компаније ЦРБЦ Монтенегро, која гради приоритетну дионицу Аутопута Бар – Бољаре, и представницима свих државних органа укључених у реализацију овог пројекта како би свечано обиљежили спајање распонске конструкције Моста „Морачица“ – највећег и најсложенијег појединачног објекта на Приоритетној дионици Аутопута.

Честитавши извођачу радова, и свим субјектима укљученим у градњу, успјешно изведен посао Премијер је указао на потребу наставка радова темпом и квалитетом који подразумијевају поштовање уговорених рокова и стандарда.

„Задовољан сам динамиком радова и степеном реализације. Сада улазимо у нову фазу у којој је потребна још већа пажња, концентрација и ефикасност“ – рекао је предсједник Марковић представницима компаније ЦРБЦ Монтенегро на челу са менаџером Пројекта изградње приоритетне дионице Аутопута Хеи Шићиангом.

Премијер је указао на потребу континуиране свакодневне сарадње свих субјеката укључених у пројекат Приоритетне дионице Аутопута рекавши да такав приступ изискује чињеница да градња првог аутопута у нашој земљи представља најсложенији грађевински пројекат у историји Црне Горе.

Састанку су присуствовали министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић са сарадницима, те руководиоци Монтепута, Надзора, Државне комисије за ревизију техничке документације и Државне комисије за технички преглед.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?