Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У званичној посјети Црној Гори у уторак министар економије и енергетике СР Њемачке Петер Алтмајер на челу делегације њемачких посланика и привредника

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић разговараће у уторак, 22. октобра, са њемачким савезним министром економије и енергетике Петером Алтмајером и делегацијом СР Њемачке која ће допутовати у званичну посјету нашој земљи.

Једна од главних тема разговора премијера Марковића и потпредсједника Владе за економску политику и финансијски систем Милутина Симовића са делегацијом СР Њемачке биће, како је најављено приликом Премијеровог састанка са министром Алтмајером, прољетос у Берлину, продубљивање привредне сарадње и интензивирање њемачких инвестиција у Црну Гору.

У њемачкој делегацији, која броји више од тридесет чланова, су поред чланова Кабинета министра Алтмајера, представници Бундестага и Њемачке привредне коморе те њемачки привредници.

Током посјете биће потписан Споразум о партнерству у администрацији између Владе Црне Горе и Владе СР Њемачке.

По завршетку разговора потпредсједник Симовић и министар Алтмајер даће изјаве за јавност и одговорити на питања новинара.


СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?