Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Претходно учешће јавности са циљевима и сврхом израде Просторно-урбанистичког плана Општине Гусиње, могућим планским рјешењима и ефектима планирања

Објављено: 22.10.2019. 18:35 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

У циљу упознавања заинтересоване јавности са циљевима и сврхом израде Просторно-урбанистичког плана Општине Гусиње, могућим планским рјешењима и ефектима планирања, Министарство одрживог развоја и туризма на основу члана 27 Закона о планирању простора и изградњи објеката („Службени лист ЦГ“, број 64/17, 44/18 и 63/18), обавјештава да се организује

ПРЕТХОДНО УЧЕШЋЕ ЈАВНОСТИ
у периоду од 23.10. до 22.11.2019.године

Упознавање заинтересоване јавности спроводи се на начин прописан чл. 6 и 7 Правилника о методологији израде планског документа и ближем начину организације претходног учешћа јавности ("Службени лист ЦГ", број 88/17), путем информисања и консултација.

Предлози, сугестије и подаци заинтересоване јавности могу се достављати овом министарству на е-маил: јавна.расправа@мрт.гов.ме у року од 30 дана од дана објављивања претходног учешћа јавности на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма: хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа.

Прилози:
Концепт Просторно-урбанистичког плана Општине Гусиње

 

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?