Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Секулић у Охриду: ЦГ ће добро промислити о иницијативи три државе ЗБ, лидер смо и у ЕУ интеграцијама и у регионалној сарадњи

Црна Гора је данас у Охриду имала први пут прилику да буде детаљно упозната са иницијативом лидерâ Сјеверне Македоније, Србије и Албаније о бољој повезаности региона и о тој иницијативи ће наша Влада и наша држава добро промислити са аспекта бенефита за своје грађане и привреду и наравно са аспекта боље европске интеграције у ЕУ – рекла је након састанка министарка економије Драгица Секулић која је представљала Црну Гору на скупу.

Министарка Секулић је рекла након састанка да је једини циљ Црне Горе у овом смислу интеграција у ЕУ те да као таква нема алтернативу.

„Црна Гора је лидер у европским интеграцијама, земља која нема ниједан отворени случај са било којом државом региона и која је у оквиру берлинске иницијативе испунила највећи број препорука. Тиме смо показали да суштински вјерујемо у регионалну повезаност, у економску повезаност наших земаља“ – закључила је министарка Секулић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?