Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао Пљевљацима Дан општине: Влада је снажно посвећена потребама грађана Пљеваља, за овај град издвојили смо 100 милиона еура

Премијер Душко Марковић честитао је Пљевљацима Дан општине поручивши да је Влада снажно посвећена потребама грађана Пљеваља што потврђује чињеница да је за тај град Влада издвојила стотину милиона еура.

„Пљевља су град са дугом и богатом традицијом, препознатљив по културним вриједностима, суживоту и толеранцији. Динамичним економским и друштвеним напретком наша земља је учврстила своју позицију у оквирима међународне заједнице, а паралелно постала перспективна држава Западног Балкана. Са свеукупним потенцијалом Пљевља данас представљају значајну вриједност и развојни центар на сјеверу Црне Горе“ – наводи се у честитки предсједника Владе упућеној предсједнику Општине Пљевља Игору Голубовићу и предсједнику Скупштине општине Драгиши Сокићу.

Премијер даље наводи да се данас у нашој земљи реализују инвестиције вриједне више од три милијарде еура, да је отворено више од 30.000 нових радних мјеста.

„Значајан дио новостворене економске вриједности у вриједности од читавих 100 милиона еура опредијелили смо кроз више пројеката – како за санацију пљеваљских ресурса и околине, тако и кроз улагања у будућност, у креирање нових и квалитетних радних мјеста, и здравог животног окружења. У име бољег живота сваке пљеваљске породице и појединца, честитам општински празник” – стоји у честитки предсједника Владе Душка Марковића грађанима Пљеваља, одборницима у Скупштини општине и општинском руководству.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?