Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић са челницима Котора: Пуна подршка Владе за квалитетнији живот грађана

Објављено: 21.11.2019. 15:10 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је Которанима и локалном руководству Дан општине и казао да ће имати пуну подршку Владе у настојањима да унаприједе квалитет живота грађана и туристичку понуду града.

На састанку са предсједником Општине Жељком Апрцовићем и предсједником Скупштине општине Јовом Суђићем, Премијер је оцијенио позитивним бројне активности предузете након промјене локалне власти и похвалио проактивност которског руководства.

На састанку, одржаном јуче поподне, премијер Марковић и которски челници су се сагласили да ће изградња жичаре од Котора до Његуша, за коју је планиран тендер до краја године, дати додатан квалитет и подстицај развоју туризма.

Апрцовић је саопштио да општина Котор интензивно ради на рјешавању питања саобраћајних гужви које оптерећују град, као и да су посвећени радовима на базену за који се употребна дозвола очекује у марту наредне године. Посебно је похваљена одлука о преузимању ватерполо клуба Приморац“ од стране Општине.

Један од приоритета за локалну власт је и превазилажење изазова за изградњу спортске хале и њен завршетак у року од годину и по дана. Апрцовић је важним оцијенио и значајна улагања Општине у културу и у том контексту похвалио реконструкцију Центра за културу.


КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?