Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Отворене пријаве за претквалификацију додјеле концесије за Аеродроме Црне Горе

Објављено: 26.11.2019. 00:28 Аутор: МСП

На основу чл. 21 и 38 Закона о концесијама („Службени лист ЦГ”, број 8/09), Министарство саобраћаја и поморства објавило је дана 11. октобра 2019. године, Јавни оглас за подношење пријава за претквалификацију за додјелу концесије за Аеродроме Црне Горе, у складу са чланом 38 Закона о концесијама и Уредбом о ближем начину спровођења поступка јавног надметања у отвореном и двостепеном поступку давања концесије („Службени лист ЦГ“, број 67/09). Рок за подношење Пријава за претквалификацију, одређен наведеним Јавним позивом, истекао данас, тј. 25. новембра 2019. године у 12 часова. Отварање пристиглих Пријава отпочело је у 13 х у просторијама Министарства саобраћаја и поморства.

Отварању Пријава за претквалификацију присуствовали су чланови Тендерске комисије, којом је предсједавао Осман Нурковић, министар саобраћаја и поморства, замјеник Предсједника комисије.

Отварању Пријава присуствовали су и овлашћени представници свих понуђача, као и представници ИФЦ-а.

MSP
     
По Јавном огласу за подношење пријава за претквалификацију за додјелу концесије за Аеродроме Црне Горе, пристигло је 7 (седам) Пријава потенцијалних понуђача, како слиједи, по времену достављања Пријава:

1) Конзорцијум Ценгиз & Цопенхаген Аирпортс, Турска, Данска

2) Инцхеон Интернатионал Аирпорт Цорпоратион, Јужна Кореја

3) ГМР, Индија
 
4) Гроупе АДП Цонсорциум-ТАВ, Француска, Турска

5) Цорпорацион Америца Аирпортс, Луxембург

6) Лимак Холдинг, Турска

7) Цонсортиум ДАА Интернатионал-Боуyгуес Батимент Интернатионал-Маргуерите-ТИИЦ, Ирска, Француска и Луxембург

Дакле, пристигло је 7 Пријава, од 4 компаније и 3 конзорцијума, из 7 држава.

У складу са Јавним позивом и Претквалификационом документацијом, све Пријаве за претквалификацију су благовремено достављене.

Тендерска комисија извршила је, у присуству опуномоћених представника потенцијалних Понуђача, а у складу са Претвалификационом документацијом, отварање Пријава за претквалификацију, којом приликом је утврђено да су све пристигле Пријаве прописно означене.

Отварање Пријава за претквалификацију завршено је у 15х 30 минута.

МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ПОМОРСТВА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?