Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Даниловграђанима Дан општине: Заједнички напори Владе и локалног руководства резултирали су напретком Даниловграда, настављамо истим правцем развоја

Премијер Душко Марковић честитао је у своје име и у име Владе грађанима Даниловграда, одборницима у Скупштини општине и општинском руководству 9. децембар – Дан општине оцјенивши да су заједнички напори Владе и локалне управе резултирали напретком Даниловграда који је данас средина подстицајна за инвестиције и административно уређена у интересу развоја и квалитета живота грађана.

„Влада додатно оснажује развој Даниловграда кроз изградњу капиталне и друштвене инфраструктуре. Само за изградњу булевара од Подгорице и реконструкцију старог пута Подгорица - Даниловград, уложићемо близу тридесет милиона еура, што ће донијети нови квалитет живота грађанима Бјелопавлића. Стопа незапослености у даниловградској општини примјетно је испод државног просјека, а нове инвестиције започете ових дана отварају перспективу за нова запошљавања и виши животни стандард“ – стоји у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној предсједници Општине Даниловград Зорици Ковачевић и предсједнику Скупштине општине Зорану Бошковићу.

Премијер у честитки даље наводи да такав развој Даниловграда додатно употпуњује позитивне резултате и трендове црногорске економије и да Влада и руководство ове општине настављају заједнички истим правцем развоја и напретка.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?