Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније

Објављено: 15.10.2019. 14:23 Аутор: СЗЗ
Представници Секретаријата за законодавство су 14. октобра 2019. годинеу организацији Управе за кадрове, одржали семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“.

Предавачи на семинару били су Ирена Тишма и Драгољуб Николић, савјетници у Секретаријату за законодавство.

Семинару су присуствовали представници Министарства унутрашњих послова, Министарства одбране, Министарства финансија, Управе за кадрове,  Управе за статистику, Управе царина, Управе јавних радова, Управе за игре на срећу, Скупштине Црне Горе, Општине Голубовци и Фонда за заштиту и остваривање мањинских права.

Иако већина учесника није имала искуства у изради прописа, показали су интересовање за овај семинар и активно учествовали у практичном дијелу семинара, односно раду на конкретним примјерима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?