Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Пажин уручио кључеве од станова запосленима у УИКС-у

Потпредсједник Владе и министар правде Зоран Пажин уручио је данас кључеве од станова у Подгорици који су, у складу са одлуком Комисије за рјешавање стамбених потреба, додијељени за четири породице запослених у Управи за извршење кривичних санкција, укључујући и породицу покојног службеника УИКС-а Милана Радовића.

„Задовољство ми је да сам данас у прилици да присуствујем рјешавању стамбеног питања за један број породица запослених у УИКС-у. Драго ми је да држава на овакав начин исказује поштовање за њихов ризичан и одговоран рад. Ово је само дио подршке државе за рјешавање овог важног животног питања запослених у УИКС-у. Оваква подршка биће настављена и Влада је за ту намјену обезбиједила 1,1 милион еура,“ нагласио је потпредсједник Пажин.

Уважавајући потребе запослених у систему извршења кривичних санкција, Влада Црне Горе је опредијелила средства у висини од 1,1 милиона еура која ће парцијално, у наредне четири године, уплатити на рачун новоформиране Стамбене задруге службеника УИКС-а, у циљу рјешавања стамбених потреба запослених у затворском систему Црне Горе.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, УНУТРАШЊУ И ВАЊСКУ ПОЛИТИКУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?