Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић са челницима ГО Голубовци: Влада ће наставити да улаже у јачање укупне друштвене инфраструктуре

Објављено: 08.02.2020. 14:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је руководству и грађанима Дан градске општине Голубовци и оцијенио да ће Влада наставити да доприноси и улаже у јачање укупне друштвене инфраструктуре у Голубовцима.

На јуче одржаном састанку са предсједницом ГО Голубовци Тањом Стајовић и предсједником Скупштине општине Ратком Стијеповићем разговарано је о приликама за даљи развој ове општине у оквиру Главног града Подгорице.

Премијер је успјешним оцијенио активности локалне управе на реализацији бројних пројеката које живот грађана чине квалитетнијим. На састанку је оцијењено да је саобраћајна инфраструктура посебно унапријеђена изградњом булевара са четири траке, као и да је прошлогодишње отварање средње школе од посебног значаја за становнике Голубоваца.

Стајовић је исказала захвалност Влади на подршци локалној управи и грађанима, а истакла је и конструктивну сарадњу са Министарством пољопривреде и руралног развоја и Управом јавних радова. Указала је на потребу ширења капацитета вртића и изградње тржнице са зеленом пијацом.

Саговорници су се сагласили да би валоризација аеродрома имала вишеструке бенефите за грађане и привреду и да би пружила нове развојне шансе не само општини и граду већ и цијелој Црној Гори.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?