Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Објекат Факултета ликовних умјетности добио употребну дозволу

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GOREФакултет ликовних умјетности на Цетињу добио је данас употребну дозволу, чиме су Влада Црне Горе и Управа јавних радова успјешно завршиле још један пројекат финансиран из Капиталног буџета.

Позитивном оцјеном Комисије за технички пријем и формално су се стекли услови да објекат буде предат на употребу овој високошколској установи, у циљу планирања и организације почетка наставе.

Влада Црне Горе је за унапређење услова рада студената и наставног кадра Факултета ликовних умјетности издвојила 1,2 милиона еура, а пројектом су били обухваћени изградња пруступних саобраћајница, тротоара, расвјете и пратећих садржаја, уређење зелених површина, као и опремање објекта канцеларијским инвентаром и опремом неопходном за одржавање стручне наставе из смјера сликарства, вајарства, фотографије и дизајна.

Изградња објекта, у захвату Урбанистичког плана „Стари Обод“, завршена је крајем 2017. године. Његова укупна површина износи око 5.100 метара квадратних, а предвиђен је за одржавање наставе за око 140 студената.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?