Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић разговарао са представницима ППФ Групе: заједнички интерес сарадња на телекомуникационој инфраструктури и дигитализација ЦГ економије

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић примио је представнике ППФ Групе на челу са директором Телекомуникација у ППФ Групи Ладиславом Бартоњичеком (Бартонíчек).

На састанку је потврђено да је интерес и Владе и ППФ Групе даље техничко и технолошко унапређење телекомуникационе инфраструктуре и да простор за квалитетну сарадњу, раст прихода компаније и проширење спектра услуга представља и процес дигитализације црногорске економије. У том контекту ППФ Група је представила планове у вези са припремама за нову генерацију мобилне телефоније 5Г у Црној Гори.

ППФ Група је поновила спремност на сарадњу са Владом у пројекту електронске фискализације с обзиром на искуства и готова рјешења ове компаније која су имплементирана у више држава.

Премијер Марковић је упознао саговорнике са резултатима и приоритетима економске политике указујући да успјех Владе на овом плану чини Црну Гору још сигурнијом и перспективнијом инвестиционом дестинацијом.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?