Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Тендерска конференција за пројекат концесије аутопута Бар-Бољаре

Објављено: 25.11.2008. 16:00 Аутор: Насловна страна
Тендерска конференција за пројекат концесије аутопута Бар-Бољаре, којом ће предсједавати Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, биће одржана 26. и 27. новембра 2008. године. Тендерска конференција за понуђаче биће одржана у великој сали Владе Црне Горе.

На дводневном скупу, у пленарном саставу и на појединачним билатералним састанцима, биће размијењене детаљне информације поводом тендерске фазе реализације пројекта концесије аутопута од Бара до Бољара, укључујући и Нацрт Уговора о концесији.

Пленарна сесија, почеће излагањем предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића, у сриједу 26. новембра у 10,00 сати. Уводну ријеч предсједника Ђукановића можете снимити.

Након конференције (у 12,00 сати), вођа тима Међународне финансијске корпорације у Црној Гори Георг Петров и министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар обратиће се новинарима у Пресс центру Владе.

Акредитације за новинаре и сниматеље можете извршити код Бироа за односе с јавношћу
на тел-факс: 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?