Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић допутовао у Софију у званичну посјету Републици Бугарској

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић допутовао је вечерас у Софију у званичну посјету Републици Бугарској на позив предсједника Савјета министара Бојка Борисова.

Премијеру Марковићу ће у петак ујутро бити приређен свечани дочек испред Савјета министара након којег ће услиједити званични разговори двију делегација и састанци предсједника Владе Црне Горе са високим званичницима земље домаћина.

Званична посјета предсједника Владе Црне Горе Републици Бугарској представља наставак динамичног политичког дијалога и прилику за разговоре о модалитетима даљег развоја билатералних односа двију пријатељских држава и савезница у НАТО-у. Очекује се да у том смислу током званичних разговора у Софији посебно буде ријечи о интензивирању међудржавне сарадње у областима одбране, енергетике, туризма, пољопривреде, инфраструктуре и саобраћаја, културе и здравства те за успостављање сарадње у области спорта и младих.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке свечаног дочека и свих сегмената званичне посјете.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?