Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе разговарао са замјеником главног уредника Дана: Влада и медији треба заједно да раде на јачању црногорске медијске сцене

Предсједник Владе Душко Марковић и замјеник главног и одговорног уредника дневног листа Дан Никола Марковић оцијенили су да Влада и медији треба заједно да раде на надоградњи медијског законодавства, јачању црногорске медијске сцене и њеној одрживости и професионалности као потреби црногорског друштва.

На састанку, одржаном у оквиру премијерове иницијативе Савез за Европу, размотрено је у конструктивном духу више предлога и сугестија о заштитити и унапређењу црногорског медијског простора укључујући обавезу регистрације медија и потпуне транспарентности власништва као и даље унапређење области медијског оглашавања.

Предсједник Владе и замјеник главног уредника дневног листа Дан сагласили су се да Комисија за истраживање напада на новинаре и имовину медија добије међународну експертску техничку помоћ и да буде представљена у Савјету за владавину права.

Састанку су присуствовали директорица маркетинга Дана Смиљка Миличковић и уредница у Дану Љиљана Минић, а са стране Владе министар културе Александар Богдановић и главни преговарач Црне Горе са Европском унијом Александар Дрљевић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?