Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић формирао експертски тим за преговоре са Митрополијом

Предсједник Владе Душко Марковић формирао је тим експерата за преговоре са Митрополијом црногорско-приморском и епархијама Српске православне цркве о Закону о слободи вјероисповијести или увјерења и правном положају вјерских заједница и упутио митрополиту Амфилохију (Радовићу) позив на разговоре на експертском нивоу.

„Владу ће током ових разговора представљати Зоран Пажин, потпредсједник Владе; Небојша Вучинић, професор Правног факултета; Анета Спаић, деканица Правног факултета; Драгољуб Булатовић, шеф Кабинета предсједника Владе; Никола Мартиновић, адвокат и Срђан Спаић, дипломирани правник. Разумјели смо да експертском тиму Митрополије и епархија СПЦ, који сте Ви формирали, за први састанак одговара сриједа, 11. март у 10 часова, У Вили „Горица“ у Подгорици, што званично потврђујемо“ - наводи се у писму предсједника Владе упућеном митрополиту црногорско-приморском Амфилохију (Радовићу).

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?