Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић: Наставу смо обуставили да сачувамо здравље ученика и свих грађана, позваћу медије да преносе наставне садржаје

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић саопштио је да је одлука о овустави наставе донијета у интересу очувања здравља ученика и запослених у просвјети, њихових породица и свих грађана те да ће позвати медије да партнерски са Владом пренесу ђацима наставне садржаје.

„Желимо да наши ученици и у овој ситуацији буду усмјерени на наставак школовања, и зато сам затражио да Министарство просвјете припреми план објављивања наставно-образовних садржаја путем штампе, електронских медија и других канала комуникације за вријеме трајања обуставе наставе. Позваћу представнике медија да у партнерском односу са Владом олакшају преношење наставних садржаја и учине их доступним. Ово није замјена за редовну наставу, нити ће бити предмет оцјењивања по повратку у школске клупе. Циљ ове мјере је одржавање континуитета образовног програма у могућој мјери“ – саопштио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?