Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Компанија Азмонт Инвестментс донирала 20.000 еура за борбу против коронавируса

Компанија Азмонт Инвестментс, која гради у Црној Гори један од највећих туристичких комплекса у региону, донирала је 20.000 еура Националном координационом тиму за борбу против заразних болести.

„Као друштвено одговорна компанија која запошљава скоро 2.000 људи у Црној Гори, користимо ову прилику да искажемо своју дубоку захвалност и нагласимо да као компанија и као појединци стојимо на располагању у потпуности за сву потребну помоћ. „Начин на који је Влада Црне Горе управљала и наставља да управља новонасталом здравственом кризом представља један од најсвјетлијих примјера на свијету када је у питању одговорност према друштву“ – наводи се у допису Компаније.

Извршни директор Азмонт инвестментс Рашид Алијев изражава наду да ће донација пружити додатну подршку већ завидним напорима државе, заједнички настојећи да спријечимо настанак националне кризе.

Азмонт наводи да пандемија корона вируса ЦОВИД-19 утиче на десетине хиљада људи широм свијета, првенствено на нивоу медицинске његе и здравствених потрепштина.

„Пандемија већ има значајан утицај на најугроженије становништво, прије свега на старије особе у свим европским земљама. Црна Гора је најдуже истрајала у борби против вируса, без иједног дијагностикованог случаја до скоро, што је резултат највишег нивоа одговорности Владе Црне Горе и мјера предострожности које је на вријеме предузела“ – наводи се.

Национални координациони тим за борбу против заразних болести захваљује се компанији Азмонт Инвестметнс.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?