Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић позвао грађане да поштују мјере самоизолације: сваки појединац је одговоран за себе и за цијело друштво

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић позвао грађане да поштују мјере самоизолације и карантина рекавши да је то за добро њихових породица и цијелог друштва и да ће сви који буду прекршили мјере бити санкционисани без изузетка.

„Борба против коронавируса захтијева наше заједништво и одговорност. У тој борби здравље и животи људи су наш приоритет. Морамо бити уједињени и сви заједно морамо учинити све што је у нашој моћи да спасимо сваки људски живот. То није само одговорност државе и институција система. То је одговорност сваког од нас“ – казао је министар Нухоџић.

Министар унутрашњих послова је рекао да је Влади Црне Горе здраво и безбједно друштво на првом мјесту.

„Али, будите и ви себи на првом мјесту. Само тако можете заштити себе, своју дјецу, породицу и пријатеље“ – казао је министар.

Подсјетио је да Влада улаже ванредне напоре да врати грађане из иностранства кућама и то на њихов захтјев, да су наше границе отворене за наше држављане, али да је по доласку у земљу четрнаестодневни карантин обавезна мјера и обавеза грађана који су у карантину јер тако штите животе својих породица.

„Зато захтијевамо, од вас да поштујете одлуке државе и здравствених органа, да се одговорно односите према здравственим радницима и запосленима у институцијама које опслужују карантинске објекте. Посебно апелујем, на грађане који су у самоизолацији да се строго придржавају правила. Није лако, али је неопходно, и желим им се захвалити на одговорном понашању јер тиме штите и себе и друге“ – рекао је министар унутрашњих послова.

Подсјетивши да полиција свакодневно провјерава спровођење мјера самоизолације министар је рекао да ће и сви који не поштују мјере, биће санкционисани, без изузетка.

„Сваки појединац је одговоран за друштво у којем живи и само заједничким напором можемо се борити против корона вируса. Поштујте своје животе, а и напоре државе да будете здрави“ – казао је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?