Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Национално координационо тијело и систем УН у ЦГ формирали радне групе за апсорпцију помоћи УН борби наше земље против коронавируса

Национално координационо тијело за заразне болести и систем Уједињених нација у Црној Гори формирали су данас радне групе које ће у најкраћем могућем року припремити план активности за апсорпцију помоћи Уједињених нација Црној Гори у борби против ширења и посљедица коронавируса – договорили су се данас предсједник Националног координационог тијела Милутин Симовић и координаторка УН у Црној Гори Фиона Меклуни.

Кључне државне институције и Систем УН у Црној Гори ће у наредним данима интензивно радити у правцу рјешавања ургентних питања и доношења брзих одлука са кратким роком имплементације у борби против коронавируса – договорено је данас.

Уједињене нације су похвалиле мјере које је Влада преузела у циљу борбе против ширења коронавируса, увјеравајући да Систем УН подржава системски одговор и планове Црне Горе, која истовремено води рачуна о људским правима и најугроженијим популацијама.

Састанку су присуствовали и представници Министарства здравља, Министарства вањских послова, Министарства јавне управе, Клиничког центра Црне Горе, Института за јавно здравље и Управе полиције.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?