Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Амбасадорка Тудик се захвалила премијеру Марковићу на превозу француских држављана кући: Примјерена солидарност потврђује наше одличне односе

Амбасадорка Француске Републике у Црној Гори Кристин Тудик захвалила се предсједнику Владе Душку Марковићу на помоћи наше државе и националне авиокомпаније у превозу француских држављана кући.

„У име Републике Француске, у име својих сународника и у своје лично име, жељела бих да Вам се најсрдачније захвалим на помоћи коју су Ваша Влада, Ваше државне службе и компанија Монтенегро Аирлинес пружиле нашим суграђанима како би се вратили у Француску“ – наводи се у писму амбасадорке Тудик премијеру Душку Марковићу.

Амбасадорка у писму изражава захвалност и амбасадору Црне Горе у Паризу Ивану Иванишевићу на труду и времену.

„У овако тешком периоду кроз који пролазимо солидарност је потребна, а солидарност Црне Горе је била примјерена. Она још једном потврђује, ако је то уопште и потребно, да су односи између наше двије земље одлични“ – стоји у писму амбасадорке Француске Републике Кристин Тудик предсједнику Владе Душку Марковићу.

Монтенегро Аирлинес је јуче, на лету за Париз одакле је довезао наше држављане, превезао из Подгорице 46 држављана Француске Републике.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?