Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У ЦГ допремљена медицинска опрема: Потврда да Влада има способност, потенцијал и одлучност да заштити сваког грађанина

У Подгорицу је вечерас допремљен контигент медицинске опреме које је црногорском здравственом систему донирао бизнисмен Петрос Статис.

Шеф Кабинета предсједника Владе Драгољуб Булатовић оцијенио је да је опрема стигла у правом тренутку када су наши постојећи ресурси били на измаку те да зато да опрема нема цијену.

„Три и по тоне заштитне опреме значиће сигурност за наше здравствене раднике, али и за припаднике свих служби које су на првој линији одбране од коронавируса. Прилика је да се у име Владе још једном захвалим бизнисмену Петросу Статису што се одазвао личној молби премијера Душка Марковића, и уз помоћ Мохамеда Шајбанија успио да нам све ово обезбиједи у кратком року. Овај контигент помоћи је заправо потврда да Влада има способност, потенцијал и одлучност да заштити сваког грађанина, сваку породицу и све нас од ове опаке епидемије“ – казао је Булатовић.

Руководилац Кризног медицинског штаба проф. др Ранко Лазовић рекао је на аеродрому да је стигла количина опреме којом ће бити задовољене потребе црногорског здравственог система у наредне 3-4 седмице када нас чека врхунац епидемије.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?