Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић прошле ноћи са полицајцима на терену: Донијете мјере неопходне, институције одлучне да непоштовање процесуирају без изузетка

Министар унутрасњих послова Мевлудин Нухоџић обишао је прошле ноћи полицајце који контролишу поштовање мјера Националног координационог тијела и поручио да су мјере донијете синоћ неопходне за заштиту грађана у предстојећем критичном периоду, да вјерује да ће грађани поштовати мјере, и да су надлежне институције одлучне да све мјере спроведу без изузетка.

„Неће бити толеранције, неће бити поштеђених, неће бити привилегованих. Сви који не буду поштовали мјере биће процесуирани без изузетка“ – поручио је министар.

Рекао је да се увјерио да полиција ради одговорно свој тежак и ризичан посао чинећи огромне напоре да заштити здравље свих нас.

„Полицијски службеници, вечерас сам се у то увјерио, раде посао професионално, посвећено и пожртвовано. И као министар унутрашњих послова им се захваљујем. Не само полицајцима са којима сам вечерас разговарао него и свима онима који су широм Црне Горе вечерас на задацима и сваког дана на тешком и одговорном послу у интересу нашег здравља и наших живота. Желим да се захвалим и руководству полиције које је у овој тешкој и специфичној ситуацији добро планирало активности у вези са коронавирусом“ – рекао је министар.

Подсјетивши да ову битку можемо добити само сви заједно министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић је позвао на одговорност сваког грађанина.

„Морамо бити индивидуално одговорни да поштујемо мјере и прописе које доносе надлежни органи, а који су у интересу нашег здравља и здравља грађана Црне Горе. Једино тако можемо побиједити“ – казао је министар Нухоџић додајући да је полиција увијек уз свој народ и своју државу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?