Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НКТ: Од данас донације СМС-ом на број 15888

Национално координационо тијело за заразне болести је у сарадњи са Црногорским Телекомом, Теленором и Мтел-ом, отворило СМС линију за донације 15888, путем које грађани могу да се придруже заједничкој борби против вируса корона.

Слањем СМС-а ДОНАЦИЈА на број 15888, могуће је донирати 1 еуро на жиро рачун Црвеног крста за помоћ угроженим грађанима. Ова услуга је доступна корисницима свих оператера у Црној Гори, а након реализоване донације сваки донатор ће СМС-ом добити потврду о успјешно реализованој донацији.

СМС линија подршке реализована је на иницијативу бројних грађана, а исту је осим телекомуникационих компанија у најкраћем року подржала и Агенција за електронске комуникације и поштанску дјелатност (ЕКИП).

Подсјећамо, донације је могуће реализовати и путем web сајта Националног координационог тијела за заразне болести www.цоронаинфоцг.ме или у складу са инструкцијама на хттп://www.гов.ме/насловна/донације.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?