Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао свим запосленима Први мај: Само удружено и солидарно можемо сачувати радна мјеста, предузећа и нашу Црну Гору

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је свим запосленима Први мај напомињући да ове године Међународни празник рада обиљежавамо у тренутку када читав свијет страхује и бори се за животе људи, и када је свака економска активност готово у потпуности заустављена.

„Пандемија коронавируса је цијелу планету ставила на до сада невиђена искушења. У Црној Гори боримо се за здравље наших грађана, за њихову егзистенцију, али и за очување сваког радног мјеста. Дакле, здравствени изазови увели су нас у економску и егзистенцијалну кризу којој морамо одговорити укупним друштвеним потенцијалом“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић је поручио грађанима да морамо побиједити у овој неизвјесној борби.

„И због вас који радите и стварате нову вриједност, и због генерација наших младих људи којима је потребнија сигурност него икада прије. Само удружено и солидарно можемо сачувати радна мјеста, сачувати предузећа, и сачувати нашу Црну Гору“ – поручио је у првомајској честитки предсједник Владе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?