Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечаност поводом почетка изградње аутопута Бар - Бољаре

Објављено: 14.10.2009. 22:45 Аутор: Насловна страна
У Подгорици ће, у четвртак 15. октобра 2009. године, бити одржана свечаност поводом почетка изградње аутопута Бар - Бољаре.

На церемонији која ће бити одржана у мјесту Горње Мрке у 14.30 сати, присутнима ће се обратити предсједници влада Црне Горе, Републике Србије и Републике Хрватске Мило Ђукановић, Мирко Цветковић и Јадранка Косор, који ће након тога (у 15.00 сати) симболично пресјећи врпцу и означити почетак реализације највеће инвестиције у историји Црне Горе.

Прије почетка церемоније у Горњим Мркама, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић имаће одвојене сусрете са предсједником Владе Републике Србије Мирком Цветковићем (у 13.00 сати) и предсједником Владе Републике Хрватске Јадранком Косор (у 13.30 сати). Разговори ће бити одржана у Вили Горица.

Акредитације за снимање сусрета премијера Ђукановића са премијерима Србије и Хрватске у Вили Горица, треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?