Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Рамазански бајрам: Чувамо мултиконфесионалност као нашу темељну вриједност

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и своје лично реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату Фејзићу и свим припадницима исламске вјероисповијести Рамазански бајрам.

„Солидарност, повјерење и међусобно разумијевање били су наш најснажнији адут претходних мјесеци у борби са пандемијом која је задесила цијели свијет. А снагу тих вриједности имали смо прилике да провјеримо и у времену наше борбе за независну, демократску и просперитетну Црну Гору. Чувајући мултиконфесионалност као нашу темељну вриједност, увидјели смо да су наше разлике наша предност, и да су оне наш заједнички улог за Црну Гору. У то име, уз најбоље жеље да празник проведете у добром здрављу – са породицом, пријатељима и комшијама, још једном вам честитам овај велики празник“ – наводи се у рамазанској честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?