Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Савез за Европу - Премијер Марковић разговарао са послаником Александром Дамјановићем: потребно је обезбиједити највиши степен сагласности о стратешким темама развоја и ЕУ интеграције

Предсједник Владе Душко Марковић разговарао је у оквиру иницијативе Савез за Европу послаником Александром Дамјановићем о кључним друштвеним питањима Црне Горе у сусрет парламентарним изборима.

Премијер је на састанку исказао чврсто опредјељење да у оквиру Иницијативе покуша да обезбиједи највиши степен сагласности у вези са стратешким темама развоја и даљег процеса европске интеграције Црне Горе.

„Вјерујем да све проевропске снаге могу пронаћи резервне атоме снаге за динамизирање нашег европског пута“ – казао је предсједник Владе.

У оквиру Савеза за Европу – казао је премијер – вођен је од 19. фебруара отворен и конструктиван дијалог који ће у најкраћем периоду бити предочен у радни документ.

Састанку су присуствовали са стране Владе потпредсједник и министар правде Зоран Пажин и главни преговарач са ЕУ Александар Дрљевић, а уз посланика Александра Дамјановића и Ана Николић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?