Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У понедјељак свечано представљање нових личних докумената, Премјер ће документа уручити појединцима који су се истакли у епидемији коронавируса

Предсједник Владе Душко Марковић свечано ће у понедјељак, 8. јуна уручити нова лична документа истакнутим појединцима који су својим ангажманом дали важан допринос успјешној борби Црне Горе са епидемијом новог коронавируса.

Нова документа биће представљена јавности на свечаности коју у Вили „Горица“ са почетком у 14:30 организује Министарство унутрашњих послова. Национално координационо тијело за заразне болести је за ову прилику одабрало најистакнутије представнике здравственог система, просвјете, Управе полиције, Војске Црне Горе, Авио-хеликоптерске јединице МУП-а, Санитарне инспекције, комуналних служби и др. којима ће предсједник Владе уручити нова лична документа.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије догађаја који ће директно преносити Телевизија Црне Горе.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2020. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?