Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Из Владе одговорили ИА, ЦГО, ЦИН и Медиа Центру: Умјесто што прозивате ЕУ, пошаљите позив изгредницима који су изазвали насиље и нереде у Будви

Нико не смије да утиче на Државно тужилаштво у вршењу његове функције, нити има право да позива полицију и институције да не раде свој посао.

Гдје сте били господо – кад су ватрогасци и комуналне службе обезбјеђивале повољан амбијент политичкој мањини у Будви; кад су ове исте службе, иако ненадлежне, диктирале услове за рад локалне скупштине организоване под шатором; кад се брутално насртало на одборнике ДПС, Црногорске и независног посланика; кад су нечије породице, кумови и пријатељи нападали одборнике и пријетили им.

Како вам није засметала очигледна вулгаризација демократије и укидање реда и законитости!

И како друкчије да разумијемо ваше хитно јављање – осим као подгријавање атмосфере изгредништва и нереда, и покушај медијског притиска на органе правосуђа.

На крају, не пријетите нам Европом, него обезбиједите минимум објективности која вам тако недостаје у политичком сврставању.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?