Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић разговарао са предсједником Хрватске Зораном Милановићем: Хвала хрватској држави и народу на подршци Црној Гори

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић примио је вечерас предсједника Републике Хрватске Зорана Милановића који борави у дводневној званичној посјети нашој земљи.

Премијер је констатовао да двије сусједне и пријатељске државе и савезнице у НАТО-у његују одличне билатералне односе не допуштајући да нека отворена питања прошлости наруше дух сарадње и стабилности.

„Почаствовани смо и чињеницом да сте одабрали Црну Гору као другу државу у коју званично долазите као предсједник Хрватске. То не видимо само као гест пријатељства већ и као поруку наставка суштинске подршке нашем европском путу“ – казао је премијер Душко Марковић.

Предсједник Владе је рекао да је Црна Гора стабилно на евроатлатнској и европској магистрали и захвалио се хрватским званичницима и хрватском народу на снажној и континуираној подршци нашој земљи у интеграцијама у НАТО и Европску унију.

На састанку је било ријечи и о сарадњи у конкретним пројектима од билатералног и регионалног значаја

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?