Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Панел дебата: „Предсједавање ЕУ 2020: Поглед у будућност“

Објављено: 05.07.2020. 16:07 Аутор: КЕИ
Генерални секретаријат Владе, у сарадњи са Црногорском паневропском унијом организује панел дебату: „Предсједавање ЕУ 2020: поглед у будућност“. Скуп се организује поводом осме годишњице приступних преговора, као и завршетка предсједавања Хрватске Савјетом Европске уније и преузимања Предсједништва од стране Њемачке.

На панелу ће говорити главни преговарач Александар Дрљевић, предсједница Црногорске паневропске уније (ЦПЕУ) проф. др Гордана Ђуровић и амбасадори Републике Хрватске и Њемачке у Црној Гори Веселко Грубишић и Роберт Хајнрих Вебер.

Скуп ће бити прилика за размјену мишљења о резултатима хрватског и плановима њемачког предсједавања ЕУ, у контексту европске перспективе Западног Балкана, актуелној ситуацији у ЕУ, као и плановима и обавезама Црне Горе у наставку преговарачког процеса.

Панел дебата ће се одржати у понедјељак, 6. јула 2020. у Спортско – културном центру Универзитета Црне Горе (ул. Баку бр. 1), са почетком у 12:00 сати.

Скуп се организује у оквиру пројекта ЕУ4МЕ који финансира Европска унија.

Скуп ће се организовати у складу са мјерама које је донијело НКТ. С тим у вези, молимо да присутни понесу маске.

Позивамо медије да испрате догађај.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?