Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НКТ: Ко о чему ДФ о поштењу

Током цијеле пандемије коронавируса свједоци смо да је ДФ урадио све што је било у његовој моћи да отежа и угрози борбу за здравље и животе грађана Црне Горе.

Од теорија да је то „завјера сатаниста“ и измишљотина Запада, да то није озбиљна здравствена пријетња, позивања и организовања за непоштовање мјера, па све до покушаја илегалних улазака челника ДФ-а и чланова њихових породица, којим путевима се, свједоци смо, покренуо нови талас уноса вируса.

Управо ових дана свједочимо тешким посљедицама које су изазвали такви неодговорни појединци и групе.

Сада ти исти покушавају да манипулишу новим лажима о примањима за рад у НКТ-у.

Траже конкретан одговор, а он гласи кратко и јасно: НУЛА еура. За даноноћни свакодневни рад посвећених, одговорних, стручних и добронамјерних људи који раде у интересу свих грађана. То грађани вреднују и оцјењују највишим оцјенама, а то их највише и боли.

Из овога лицемјерног питања се јасно препознаје и метар ДФ-а, којим они покушавају да мјере и друге.

Зато право питање за ДФ гласи:

Колико сте челници ДФ-а инкасирали новца у приватне џепове за издају националних интереса, укључујући и угрожавање здравља и живота грађана? Колико кошта издаја националних интереса који, нажалост, за посљедицу имају изгубљене животе и личне и породичне драме широм Црне Горе? То су питања за вас. За вас, али и за вашег ментора, који се сада топи у својим манипулацијама, а нажалост, грађани плаћају цех. Какав налогодавац такви и извршиоци.

На њих ћете морати дати одговоре, а „покољења дјела суде, што је чије дају свима“.

Оно што НКТ поручује свим грађанима је да ћемо исцрпљујућу и тешку борбу наставити и убудуће, са истом снагом и одлучношћу. И побиједићемо поново, заједно са свим одговорним грађанима!

НАЦИОНАЛНО КООРДИНАЦИОНО ТИЈЕЛО ЗА ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?