Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић завршио посјету Бриселу сусретима са Јоханесом Ханом и Мирославом Лајчаком

Предсједник Владе Душко Марковић завршио је званичну посјету институцијама Европске уније састанцима са комесаром ЕУ за буџет и администрацију Јоханесом Ханом и неформалним сусретом са специјалним представником ЕУ за Западни Балкан и дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.

Било ми је задовољство да размијеним мишљења на актуелне теме са комесаром ЕУ за буџет и администрацију. Црна Гора и регион Западног Балкана у њему имају пријатеља и подржаваоца нашег европског пута – саопштио је Премијер након састанка са Јоханесом Ханом одржаном у сједишту Европске комисије.

Služba za odnose s javnošćuНеформални сусрет са Мирославом Лајчаком премијер Душко Марковић је оцијенио срдачним рекавши да је ријеч о пријатељу Црне Горе и одличним познаваоцем региона.

Његов рад као специјалног представника ЕУ за Западни Балкан и дијалог Београда и Приштине од кључне је важности за рјешавање преосталих отворених питања у региону. У томе ће увијек имати пуну подршку Грне Горе – закључио је премијер Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?