Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Андријевица: Влада посвећена бољем животу грађана сјевера

Објављено: 16.07.2020. 17:55 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Дан општине Андријевица предсједнику Општине Срђану Машовићу, предсједнику Скупштине општине Славку Стијовићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Андријевице.

“У развој Андријевице улажемо око 50 милиона еура, а у току је реализација пројеката који ће живот грађана у овом крају учинити бољим и квалитетнијим. Упркос изазовима у борби против коронавируса, Влада Црне Горе остаје посвећена унапређењу свеукупне инфраструктуре која би требало да подстакне развој како Андријевице тако цијелог Сјевера“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Валоризација бројних ресурса града под Комовима, како се додаје, обезбиједиће већи број радних мјеста и боље приходе локалном буџету.

„Потенцијали у енергетици, те сточарству и пољопривреди која ће добити нови подстрек изградњом Куће воћа, омогућиће грађанима Андријевице да валоризују свој рад и своју породичну производњу. Изградња аутопута и унапређење остале путне инфраструктуре даће вишеструке и додатне ефекте на развој овог краја“, пише у честитки предсједника Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?